Eigendom en rechten

XL Lounge heeft te allen tijden het recht deze voorwaarden en/ of de inhoud van deze site te wijzigen.

Het eigendomsrecht van al het foto- en video materiaal blijft van XL Lounge. Deze mag XL Lounge zonder uw toestemming tentoonstellen. De foto’s die XL Lounge verstrekt zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. U mag de foto’s niet voor commerciële doeleinden gebruiken, zonder dit vooraf met XL Lounge te hebben besproken, bronvermelding blijft dan ook bestaan. De digitale bestanden/foto’s mogen door de geportretteerde gepubliceerd worden voor eigen gebruik, mits onder naamsvermelding van XL Lounge. Veranderen, nabewerken en/ of bijsnijden van foto’s die gemaakt zijn door XL Lounge is dan ook NIET toegestaan!

Bij het bezoeken van XL Lounge evenementen gaan bezoekers automatisch akkoord met onze voorwaarden. Tevens is er geen toestemming nodig van de bezoekers om foto, video en/of andere soorten beeldmateriaal op te nemen.

Website
Alle teksten en foto’s op deze website zijn eigendom van XL Lounge. Niets van de website www.xllounge.nl mag zonder toestemming van XL Lounge gekopieerd of gedupliceerd worden.

Van Vollenhovenstraat 15 Pakhuis 28 en 29 3016 BE Rotterdam
+31 10 229 82 00
info@xllounge.nl